Din varukorg är för närvarande tom!
Presentation
Jag som driver Servinore heter Elle Andersson. Jag är uppväxt inom eget företag och service är något som faller naturligt för mig. Både till medmänniskor och gäster. Jag tycker om att hjälpa andra och se till att de har det bra.
Nu vill jag föra min kunskap vidare!
Bilden är på mig och min sambo Joel. Utanför Våffleriet i S:t Anna, 2022.
Hur min känsla för service började
Året var 1988…
Jag stod i farmors kiosk och plockade godis till kunderna. Smågodis för 10 öre och 25 öre i en liten påse. Vi sålde kvällstidningar och mjölk. Jag var då 12 år och lärde mig både matte och att ge service. Nedanför backen hade farfar Gunnar macken och var en välkänd profil, precis som hans son Stefan som nu driver macken i Lagnö. Mamma och hennes man tog över Lagnö Kiosk & Båtservice 1989 som numer heter S:t Anna Handel AB. På så vis har jag kommit företagandet och att driva en verksamhet ännu närmre.
Året var 1994
Jag läste livsmedelsteknisk linje och tog studenten 1994! Under tiden som jag pluggade jobbade jag extra i Sveriges krogtätaste stad, Norrköping. 1998 gick jag en bartenderutbildning och sen begav sig resan till Sälen och tre år av säsongande på Tandådahlens Fjällhotell och Högfjällshotellet.
På krogen är det inte alltid gästen som har rätt. Jag brukar säga att gästen har alltid rätt, tills han har fel. En gäst får aldrig bete sig illa eller skada din personal vare sig fysiskt eller psykiskt.
Något jag lärde mig i tidig ålder, men först vågade anamma långt senare.
Snäckan, ett vitt hus med ljusblåa knutar.
Året var 2000
År 2000 startade jag ett glasscafé, Snäckan, i gamla kiosken, för nu hade mina föräldrar byggt ut och startat en affär. Det är även i den här kiosken för 3 år sedan (2020) som jag och min syster startade S:t Anna Våffleri AB. En succé som ni kommer få höra mycket om på mina sociala medier.
Året var 2005
Väl hemma jobbade jag ett tag som restaurangchef men hade tappat lite glöd och började söka mig vidare till mer digitala utbildningar som webbdesign och grafisk formgivning. 2005 startade jag ett eget företag och jobbade bl.a med att driva en bröllopstidning samt hamnade i motorsportsvärlden där jag jobbade mycket med säkerheten för motorsportsfotografer. Även här var service viktigt som i alla brancher. Jag har fått utveckla mina skills och anpassa dem efter vilken branch och vem man pratar med.
Året var 2020
Det är nu jag och min syster startar upp Våffleriet i S:t Anna. Vi drev det framgångsrikt i tre år. Det är i skrivande stund till salu. Jag fick ett jobb jag inte kunde kombinera med att driva eget under sommaren och jag vet att både jag och min syster nu längtar efter att få vara hemma och ro om oss i sommar.
Kika in på S:t Anna Våffleri’s Instagram.
Du ser gästerna och alla känner att de får service av dig. De är glada och älskar ert ställe fast de kan ha stått i kö i över 1h.
Flera gäster berättar att de alltid känner sig sedda och omhändertagna.
Året är 2024
Jag slutar på nya jobbet rätt så fort och bestämmer mig för att starta eget igen. Den 19 mars bestämde jag mig för vilken inriktning företaget skulle ha. Jag ska självklart jobba med service som är det viktigaste och roligaste jag vet!
Resten är nutid.
Boka en föreläsning redan idag. Klicka här eller läs mer om mitt onlineutbud.
Jag erbjuder ett brett utbud av föreläsningar, onlinekurser, minikurser och utbildningsmaterial. Tveka inte – nästa steg är att ge din personal en personlig utbildning som rustar dem med de verktyg de behöver för att leverera enastående service.